Solstoler og solsenger

FIESTA

Fiesta kommer i 2 ulike varianter, Fiesta Soft og FiestaTexfil. Dette er en komfortabel og stilren solstol. Den kan enkelt reguleres i fire posisjoner, den er laget i aluminium og ruster derfor ikke. Stolen er lett å flytte på og lett å lagre, og kommer i en rekke farger.

Puten til Fiesta Soft er avtagbar og kan vaskes i maskin på 40 grader, og tørkes i trommel.

B / L / H: 61/104/107 CM
Vekt: 3–3,75 KG

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

DONDOLINA

Retromodellen Dondolina er en enkel og praktisk solstol, nesten som en gyngestol. Den er svært lett og kan slås sammen. Dette er stolen for after ski i høyfjellet like gjerne som på stranden om sommeren. Dondolina er som alle Fiam modeller vedlikeholdsfri og produsert i aluminium og texfil.

B / L / H: 63/96/82 CM
Vekt: 3 KG

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

QUICK

Quick er en komfortabel liten sammenleggbar strandstol. Leveres med bærehåndtak. veier lite og er derfor enkel å ta med seg. Quick produseres i vedlikeholdsfri aluminium og texfil.

B / L / H: 50/75/63,5 CM
Vekt: 1,75 KG

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

SPAGHETTI

Spaghetti-stolen er en klassiker, en komfortabel, regulerbar retro-stol. Den er laget av aluminium og PVC-snorer som gjør at den er vedlikeholdsfri og tåler godt vær og vind. Stolryggen kan justeres i fire posisjoner.

Fotstøtten kan justeres i to posisjoner, og også festes opp under setet. Stolen slåes lett sammen for lagring.

B / L / H: 61/153/103,5 CM
Vekt: 7,5 KG

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

SAMBA

Samba er en meget komfortabel solseng med et elegant design. Ønsker du en enda mer komfortabel seng kan den kompletteres med nakkepute og et mykt trekk. Samba slås lett sammen og tar overraskende liten plass når du ikke trenger den. Leveres i aluminium og texfil.

B / L / H: 65/144/106 CM
Vekt: 5,5 KG

Design: Matthias Philipps

Se flere bilder i galleriet

AMIGO

Den populære solsengen Amigo er en klassisk, stilig og vedlikeholdsfri solseng. Justerbar ryggstøtte i fire posisjoner. Solsengen er sammenleggbar med bærehåndtak, noe som gjør den svært enkel å frakte med seg. Amigo er i aluminium og texfil, og kommer i en rekke flotte farger.

For enda bedre komfort kan den kompletteres med en nakkepute, tykk heldekkende pute, tilpasset frottéhåndkle og soltak. I Amigo-familien finnes også Amigo XXL som er en større utgave av Amigo.

B / L / H: 61/192/81 – 75/220/105 CM
Vekt: 4,25 – 6 KG

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

RIVER

River er en praktfull og romslig solseng for de som ønsker noe spesielt ved bassengkanten eller på terrassen. Leveres i vedlikeholdsfri aluminium og texfil.

B / L / H: 68/194/104 CM
Vekt: 7 KG

Design: Francesco Favagrossa

ULISSE

Ulisse er en morsom madrass laget av texfil og isoporkuler. Den kommer med bærehåndtak og fester i kanten slik at du eventuelt kan koble flere samme. Få din private «øy» med deg på stranden eller i bassenget.

B / L / H: 70/122/34 CM
Vekt: 4 KG

Design:  Fiam

Se flere bilder i galleriet

Berghagan 7, 1405 Langhus

Tlf: +47 977 33 723 

Tlf: +47 911 58 577

E-post: post@vitodesign.no