Kamelon Interiør & Styling

Kamelon Interiør & Styling

Kamelon Interiør & Styling AS åpnet dørene i november 2008.  Vi holder til i Vennesla Sentrum, og nå i tillegg med egen nettbutikk. Kamelon er en livstilsbutikk med en god mix av interiør, dameklær, mat og velvære.     Butikken ble i 2013 kåret av leserne til Vakre Hjem & Interiør og Franciskas Vakre Verden kåret som en av Norges 30 beste interiørbutikker!!!

Innehaver Gunn Berit Gundersen er utdannet interiørkonsulent, og etterhvert med mange års erfaring som stylist (derav Styling i navnetJ  I den forbindelse prøver jeg som innkjøper å finne produkter som kan utfylle hele huset.

Kamelon er en frittstående butikk, og kan dermed velge klær og produkter som jeg selv kunne tenkte å ha i mitt hjem. Vi tilbyr en allsidig miks av tidløse og spennende produkter med stort fokus på  skandinavisk design og interiør, og er spesielt stolte av å ha endel Norske på laget. Vi jakter stadig på nye spennende leverandører og prøver alltid å være tidlig ute med nye trender. Som motstander av bruk og kast mentaliteten har god kvalitet og tidløsheten stor betydning så de kan vare i mange år.

http://www.kameloninterior.no
  • Kamelon Interiør & Styling
  • Kamelon Interiør & Styling
  • Kamelon Interiør & Styling
Additional Information
Landsdel:
Agder⁣

Kamelon Interiør & Styling

Venneslamoen 38

4700 VENNESLA

Jeg samtykker til  innsamling og behandling av mine personlige data.