Tremøbler

Tre-møblene fra Fiam lages i tresorten Robinia. Opprinnelig fra Nord-Amerika som rundt 1650 ble importert til England og som senere har fått fotfeste i store deler av Europa. Treslaget er svært motstandsdyktig mot råte. Holdbarhet som trykkimpregnert. Trevirket som Fiam benytter i sin produksjon er PEFC sertifisert, noe som sikrer en bærekraftig forvalting.

RELAX

Fluktstolen Relax lages i Robinia tre og er regulerbar i tre posisjoner. Texfilstoffet gjør at det ikke er nødvendig å ta den inn før på høsten. Den får etterhvert en flott patina av vær og vind. Sammenleggbar.

B / L / H: 60/103/92 cm
Vekt: 6 kg

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

DIRECTOR

Director er en klassisk sammenleggbar regissørstol. Produsert i Robinia tre og texfil. Texfil-trekket gjør at det ikke er nødvendig å ta den inn før høsten kommer. Denne får også en flott patina av vær og vind. Sammenleggbar.

B / L / H: 57/48/86 cm
Vekt: 6 kg

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

LINDA

Her kommer et alternativ til Fiesta, laget i Robinia tre. Linda kan reguleres i to posisjoner. Stolen kommer med texfil trekk og har en innebygget nakkepute. Den tåler godt å stå ute sommeren gjennom og får etterhvert en naturlig patina fra sol og regn. Sammenleggbar.

B / L / H: 61/89/94 cm
Vekt: 8 KG

Design: Francesco Favagrossa

Se flere bilder i galleriet

Berghagan 7, 1405 Langhus

Tlf: +47 977 33 723 

Tlf: +47 911 58 577

E-post: post@vitodesign.no