Tenn lys - 6 måter du kan bruke lykten Færder Lighthouse på

Færderlykter i hvit, midnattblå og sort.
Tenn lys - 6 måter du kan bruke lykten Færder Lighthouse på
15. desember 2020

Tenn lys - 6 måter du kan bruke lykten Færder Lighthouse på

Er det en årstid det er viktigere enn ellers å omgi seg med lys og varme, så er det vinteren. Spesielt i år oppfordres vi til å tenne lys og skape en hyggelig og positiv atmosfære rundt oss. Vi må derfor si at vi synes lykten Færder Lighthouse kom akkurat i tide for å hjelpe oss med dette! Denne lykten er en dedikasjon til Færder Fyr, med sin lysvidde på 19 nautiske mil. På Bærums Verk ble fyrets enorme jerndeler støpt og senere fraktet ned til Vestfold. Lykten er designet av Torsteinsen Design, som i dag holder til nettopp på Bærums Verk. Dette er en lykt som kan brukes med ulike lyskilder, både ute og inne. Det tykke håndblåste glasset gjør den utrolig lekker å se på. Uansett hvor og hvordan du velger å bruke lykten, kan vi garantere deg at den vil bidra til å skape en stemningsfull vinter, om det er hjemme eller på hytta.

  1. Levende lys

Flamme

De fleste tenker automatisk på levende lys når de hører ordet lykt. Det er kanskje heller ikke så rart, så god stemning som en enkelt levende flamme kan gi! Færder Lighthouse er utstyrt med en magnetisk lysholder for stearinlys i bunn. Det slanke, høye stearinlyset gir lykten et delikat inntrykk. Om man heller ønsker det mer robuste inntrykket et kubbelys gir, er det bare å fjerne den magnetiske lysholderen. Og hvorfor ikke sette tre kubbelys i ulike høyder sammen, eventuelt kombinere stearinlys og kubbelys?

  1. Vakre oljelamper

Oljelampe

Oljelamper tilhører ikke bare fordums tid, nå finnes det utrolig mange fine olje- og parafinlamper til bruk i de moderne hjem. Fjern lysholderen i bunn av lykten og sett inn en liten oljelampe i glass. Oljelamper har lenger brennetid enn vanlige lys, og er således mer økonomisk i bruk. Samtidig får du den vakre levende flammen å se på

  1. Praktiske LED-lys

LED

Om du har lykten innendørs, eller setter den ut fordi du venter gjester, kjennes det selvfølgelig ekstra hyggelig å bruke levende lys. I hverdagen liker mange derimot løsninger som forenkler og er tidsbesparende. Hvorfor ikke sette kubbe-eller stearinlys med LED, eller legge en LED-lyslenke nedi lykten? Dagens LED-lys er svært naturtro og kommer gjerne med timer, slik at du ikke behøver å måtte huske på å tenne eller slukke lykten. En lyslenke med mange små lyspunkter gjør seg utrolig godt i vintermørket, og hvem vil vel ikke slippe å måtte ut i vind og vær med fyrstikkesken?

  1. Lykten som utebelysning

Ingenting ønsker velkommen mer enn en tent lykt ved inngangspartiet. I sommerhalvåret pynter vi opp med blomster og planter utenfor døren, mens kulden her i nord vanskeliggjør fargerike plantevekster når vinteren legger seg over landet. Det betyr ikke at man ikke kan skape et hyggelig miljø. Tenn lykten din og sett den sammen med en eller flere grønne, robuste småbusker! Du kan også bytte ut fakkelen i oppkjørselen med lykten når du venter gjester; velkommen til oss!

  1. Varm velkomst

Enten om du har en liten entre eller en stor hall vil lykten gi et varmt inntrykk. Dette er for de fleste ikke det arealet i huset som til enhver tid er mest ryddig, men jammen kan man skape en varm atmosfære her likevel. Plasser den på gulvet eller sett den på et konsollbord!

  1. Stemning i stua

Stuen er muligens det rommet vi oppholder oss aller mest når vi er hjemme, og det rommet i huset vi fokuserer mest på når det gjelder interiør og dekorering. Lykten vil skape en lun stemning i stuen uansett hvor du plasserer den: foran et vindu vil flammen i vintermørket utenfor reflekteres vakkert, på et konsollbord eller hjørnebord fungerer den som et lyspunkt/lampe. Har du et ildsted du ikke alltid føler du har tid til å tenne opp i, sett lykten i nærheten og la heller denne skape kosen i stuen. Flytt rundt på lykten etter behov!

Færder

Jeg samtykker til  innsamling og behandling av mine personlige data.