Varemerker

 

Fiam

Fra 1975 har Francesco Favagrossa og hans familie møblert uterom verden over med sine utemøbler som er designet og produsert i Ghedi i Nord-Italia. Nå som den gang skjer det med den samme entusiasme, omsorgsfulle håndverk og kresne materialvalg.

De benytter alltid nyeste teknikk i sin produksjon, slik at møblene skal tåle hyppig bruk i et stadig barskere klima. Med sin klassiske design, funksjonalitet og kvalitet fortsetter Fiam å vise vei for alle som vil nyte utelivet i enkle, komfortable og stilfulle utemøbler. Ikke bare er sortimentet estetisk, det dekker også alle behov i utendørsarealene. I tillegg har de et bredt utvalg av farger og materialer for å sikre seg at den enkelte kan finne noe som faller i smak.

Vito Design har solgt deres produkter i Norge siden 1999 med stor suksess.

 

Tica Copenhagen

detdanskeflagg

Tica Copenhagen, etablert av Tina Bremholm i 2008, lager noen fantastisk flotte og praktiske skobakker, matter og hyller til dine sko. Tica Copenhagen designer og utvikler produkter som hjelper en å ha kontroll over entreen i et hjem. Det er viktig – og er et bidrag til en enklere og mer harmonisk hverdag.

Tica Copenhagen ønsker deg velkommen til en verden med slitesterke produkter som er veldesignet og praktiske for hjemmet. Deres fokus er på hallen, inngangen og garderoben – men produktene passer like godt å ta med videre inn i huset; som nattbord, baderomsmatte eller underlag for hundematskåler.

 

60graderNord

I 2020 etablerte Vito Design et eget varemerke, 60graderNord. Vito Design har sitt utspring i Oslo-området, derav navnet på varemerket. Under dette merket finner man, per i dag, lykten Færder - en stilren hyllest til norsk design og norsk historie. 

Jeg samtykker til  innsamling og behandling av mine personlige data.