Plain Terry - sahara

By Foutas
Produsert  i   Tunisia
På lager
SKU
101300

Nytt fra i år er denne kolleksjon med bakside i tynn frotte. Forsiden er i klassiske Flat Weave. Baksiden i frotte gjør at det er perfekt også til bruk som håndkle hjemme på badet!

En fouta er et tradisjonelt håndkle, som blant annet stammer fra Tunisia. Disse ble opprinnelig produsert for å tørke og dekke kroppen på såkalte Hammam, eller tyrkiske bad. En fouta er laget av enten tynn bomull eller lin, og har den kvaliteten at det tørker veldig lett. Det tar liten plass, og beholder sin mykhet vask etter vask. En fouta kan brukes både ute og inne, som strandhåndkle, over solsenger/solstoler, ved svømmebasseng, i badstue, som piknikteppe, duk etc. Foutaene kan vaskes på 30 grader i maskin og fargene blekner ikke.

Håndvevet av håndverkere, er disse foutaene designet og produsert i resirkulert bomull fra overskuddet i den internasjonale klesbransjen. Frynsene er håndknyttet av lokale kvinner i deres egne hjem, slik at de kan bidra økonomisk i husholdningen sin.

Foutaene kommer i en resirkulert og komposterbar innpakning, og det brukes ingen kjemikalier i produksjonsprosessen. Eskene som brukes til større forsendelser er av bærekraftig kartong. 

Bør ikke tørketromles. 

Tekniske spesifikasjoner:

Mål - 75x130cm

Vekt - 650g

Mer informasjon
Produsert i Tunisia
Farge Lys Beige
Antall produkter i esken 1
Merker By Foutas
Jeg samtykker til  innsamling og behandling av mine personlige data.