Kundeinnlogging

VITO DESIGN FORHANDLERPORTAL

Vi legger vekt på å levere produkter med god kvalitet, komfort, funksjonalitet og design, og som er godt egnet for norsk klima. Våre produkter fra Fiam, Tica Copenhagen og 60graderNord er normalt lagervare, og er å finne i butikker over hele landet.

Vips
visa
card
dintero
postnord
paypal

KOLLEKSJONER

Fiam

Fiam har sine røtter i Ghedi et par timers kjøretur øst for Milano. Fiam ble etablert av Francesco og Ennio Favagrossa og har produsert utemøbler siden 1975.

Tica Copenhagen

Tica Copenhagen, etablert av Tina Bremholm i 2008, lager noen fantastisk flotte og praktiske skobakker, gummimatter, polyamidmatter og skohyller.

60Gradernord

I 2020 etablerte Vito Design et eget varemerke, 60graderNord. Vito Design har sitt utspring i Oslo-området, derav navnet på varemerket. Under dette merket finner man, per i dag, lykten Færder - en stilren hyllest til norsk design og norsk historie.

Bålpanne er et flott samlepunkt for familie og venner utendørs.

“Vito Design AS ble etablert i 1999 av Lisbeth Skarre Lund”

Vi legger vekt på å ha et godt samarbeide med våre kunder og samarbeidspartnere, og har et sterkt fokus på service. Vi er stolte over å ha mange av Norges ledende møbel- og interiørbutikker som kunder, og har et bredt kontaktnett.

Les mer
Nye kunder

Opprettelse av konto har mange fordeler: Raskere handel, registrer flere adresser, sjekk ordrestatus m.m.

Jeg samtykker til  innsamling og behandling av mine personlige data.