Lunehjem. no AS

Lunehjem. no AS

Lunehjem.no åpnet som nettbutikk i oktober 2005. Vi var blant de første som åpnet nettbutikk i Norge innenfor interiør. Idag er vi en av de største. Vi har gjennom alle disse årene fått en unik erfaring i hvordan vi skal gi deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. 

I 2010 vant vi prisen ÅRETS BESTE NETTBUTIKK! 

I 2013 kom vi på 2.plass i kåringen av Norges beste interiørbutikker!

I 2015 ble vi nominert til årets Gaselle bedrift

I 2016 ble vi på nytt nominert til årets Gaselle bedrift

I 2017 ble i nominert til Årets Næringslivsbedrift i Vestfold

I 2017 ble vi igjen nominert til årets Gaselle bedrift

I 2018 ble vi nominert til Årets Butikk av Tønsberg Sentrum

I 2020 omstrukturerte vi bedriften til å drive kun med netthandel.

 

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter innenfor møbler, belysning og interiør, med vekt på skandinavisk design. Vi er stolte av å samarbeide med mange kjente merkenavn som GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lighting, Menu, HK Living, Lampe Gras, Menu, Pappelina og mange flere!

Vi har en filosofi om at vi ønsker å tilby kundene våre produkter som de skal kunne omgi seg med i mange år. Derfor er kvalitet viktig for oss. Vi er ikke tilhengere av kjøp/kast mentaliteten som vi ofte ser rundt oss idag.

Hva får du hos oss? Vi har en gjeng engasjerte og flinke ansatte som hjelper deg på telefon eller på mail. Vi vil gjerne skille oss ut fra mengden ved å tilby en spennende varepakke som du ikke finner noen andre steder. Det skal være spennende å handle hos oss! Trygghet og rask levering er viktige elementer når du skal handler hos oss. Du skal alltid føle deg trygg for at priser, levering og betalings sikkerheten ivaretar dine interesser.
 
La deg inspirere hos Lunehjem.no!

http://www.lunehjem.no
  • Lunehjem. no AS
  • Lunehjem. no AS
  • Lunehjem. no AS
Additional Information
Landsdel:
Nettbutikker

Lunehjem. no AS

Storgaten 26

3126 TØNSBERG

Jeg samtykker til  innsamling og behandling av mine personlige data.